Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden Ahmet TİRİT’in, Doç. Dr. Canan KANDİLLİ danışmanlığında “Ultrasonik Temelli Düşük Enerji Tüketimli Endüstriyel Kurutucu Tasarımı” başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Proje Ağaoğlu Tekstil işbirliği ile yürütülecektir.

Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Egemen ÇETİNKAYA’nın, Doç. Dr. Canan KANDİLLİ danışmanlığında “Ultrasonik Soğuk Buhar Yöntemi ile Çalışan Güneş Enerjisi Destekli Su Damıtma Sistemi Tasarımı, Kurulumu ve Performansının Değerlendirilmesi” başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Proje Vestel işbirliği ile yürütülecektir.

05 Mayıs 2020