TEK DERS SINAVI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONU TEK DERS SINAVINA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI VE SINAV TAKVİMİ AŞAĞIYA ÇIKARILMIŞTIR.

SINAV TAKVİMİ

Sınav Tarihi                           : 27 Temmuz 2020

Sınav Günü                            : Pazartesi

Sınav Saati                             : 11.00

Sınav Uygulama Şekli   : Google Classroom üzerinden elektronik ortamda aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır.

1-Dersin öğretim elemanı tarafından; kurumsal mail hesabı üzerinden sınav yapılacak ders adına sınıf oluşturulması, Örneğin: (Sınıf Adı; Hububat Teknolojisi 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavı)

2-Sınıf oluşturulduktan sonra dersin öğretim elemanı tarafından; sınava girecek öğrencilerin kurumsal mail adresleriyle (öğrencinumarası@ogr.usak.edu.tr)  sınıfa davet edilmesi,

3- Elektronik ortamda yapılacak sınavlara ait tüm evrakların “Google Classroom” da kayıt altına alınması,

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ