Mazereti nedeniyle; 2020-2021 güz yarıyılı vize (ara) sınavlarına katılamayan öğrencilerimizin aşağıdaki FR-041 Mazeret Sınavı Talep Formunu doldurduktan sonra mazeretini belirten belgeyi de (rapor/belge vb.) ekleyerek talep formunu muhendislik@usak.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT:

1- Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce (Yabancı Dil) ve Temel Bilgi Teknolojileri (Bilgisayar) derslerinin ara sınavı sırasında cevaplarını göndermede problem yaşayan ve buna bağlı olarak notları sınava girmedi olarak ilan edilen öğrencilerimiz sadece bu dört dersin mazeret sınavına talep formu vermeden girebileceklerdir. Bu dört dersin dışındaki dersler için mazeret sınavı talep formu verilmesi zorunludur.

2- Mazeret sınavı talep formlarının sınav tarihinden itibaren en geç 5 (beş) gün içerisinde muhendislik@usak.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

3- Öğrenci imzasının bulunmadığı talep formları işleme alınmayacaktır.

4- muhendislik@usak.edu.tr adresi dışında başka bir e-posta adresine gönderilen talep formları işleme alınmayacaktır. Lütfen kişisel e-posta adreslerine talep formu göndermeyiniz.

5- Mazeret sınavı başvuru değerlendirme sonuçlarını Fakültemiz web sayfasından takip edebilirsiniz.

FR-041-Mazeret Sınavı Talep Formu

İA-492 Mazeret Sınavı Başvuru Değerlendirme İş Akışı